ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

L'enviament postal internacional té un paper essencial per a empreses que venen a distància, que operen fora del seu mercat nacional.

Amb tot el que això implica, pot ser un entorn complex i confús, especialment per l'estructuració general de les tarifes d'enviaments postals, la necessitat d'oferir solucions segures de devolució i la ubicació d'operacions d'impressió en països de menor cost.

Tant si busca nous clients, lliurar catàlegs, comunicar ofertes especials i nous productes així com gestionar comandes o tramitar devolucions, El Correu Català International Post Services  li pot proporcionar un assessorament, un major coneixement del mercat i les solucions més adequades perquè els enviaments postals de la seva empresa siguin més creatives en qualsevol lloc que la seva companyia necessiti enviar. 

El Correu Català International Post Services  col · laborarà també amb la seva empresa perquè els seus costos de distribució siguin el mínim en tota la cadena de distribució, per exemple centralitzant les seves operacions d'enviaments postals internacionals.

La fiabilitat del lliurament és evident. Per als seus lliuraments li donarem a triar entre rapidesa i bon preu:  International Express Services (IES)  o  International Regular Services (IRS)

Si envieu grans volums d'enviaments postals a països específics, pot optar per  Serveis Directes (SD)  El Correu Català International Post Services , solucions d'enviaments postals excel · lents a un preu molt competitiu, que actualment El Correu Català International Post Services  pot oferir a la seva empresa en Regne Unit, Itàlia, Alemanya i França.

Conegui també la nostra gamma de Respostes Comercials, que inclouen la Logística de Recollida, tramitació de  Respuestas i Serveis  de correspondència comercial i resposta internacional, així com serveis de valor afegit, que inclouen: subscripcions, serveis de Call Center i gestió de comandes. Podem ajudar a que la seva empresa tingui èxit lluny del seu país.

Indistintament de les seves necessitats d'enviaments postals i del lloc que els necessiti,  El Correu Català International Post Services pot ajudar a la seva empresa a ampliar l'abast dels seus negocis i millorar el resultat final, com el seu soci expert d'enviaments postals lluny del seu país.

Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats