ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Visió General

A part de tenir contracte directe amb els principals operadors postals Internacionals, podem oferir també la seva àmplia varietat de serveis internacionals.

A més de remetre l'enviament al país que va manar, pot reenviar-lo a qualsevol part del món. Els serveis internacionals El Correu Català International Post Services són famosos per la seva alta qualitat. Vostè es beneficiarà d'això quan el seu enviament passi per la nostra xarxa per arribar al seu destí internacional .

Serveis internacionals que podem oferir-

  • Postage Paid Mixed International
  • Corporate Mail
  • Direct Mail i Direct Mail Mix
  • Mailbags
  • International Parcels

Postage Paid Mixed International

En realitzar enviaments diaris de diferents formats a destinacions internacionals, aquest servei li ofereix una solució de prioritat. Tot el que heu de fer és donar-nos la seva (s) treu (s) d'enviaments postals per a les destinacions de la Unió Europea i el seu (s) treu (s) de correu per a tots els altres destins i nosaltres ens encarregarem de que nostres Operadors Internacionals faci la resta. Així de simple.

Corporate Mail 

Aquest servei és molt similar a Postage Paid Mixed International però ofereix dos terminis de lliurament: Express i Regular. Per aprofitar els beneficis d'aquest producte, la facturació mínima anual ha de ser de 12.000 €. A canvi  El Correu Català International Post Services   pot oferir una tarifa més baixa que la de Postage Paid Mixed International. Si té la possibilitat de classificar els seus enviaments es pot aplicar una tarifa encara més baixa. Esbrineu si els seus volums d'enviaments diaris reuneixen els requisits per a aquests serveis.

Direct Mail i Direct Mail Mix

Amb "Direct Mail", City Post International Post Services es refereix a tots els tipus de documents impresos. I si les seves unitats no pesen més de 2 kg, poden enviar a través de qualsevol d'aquests serveis. Per a enviaments postals que són de diferents format i pes, Direct Mail i Direct Mail Mix seria el producte més adequat. Per als enviaments postals que són del mateix format i pes, està Direct Mail Tots dos serveis ofereixen l'opció de classificar o no les cartes i dos terminis de lliurament, Express i Regular.

Mailbags

Per tant el servei Mailbag, requereix que totes les peces d'una treu s'enviïn a la mateixa adreça. Molt apropiat quan envia amb regularitat dues unitats o més a la mateixa adreça.

International Parcels

A través de la Xarxa Parcel Service de TNT, podem oferir també dos serveis internacionals de paqueteria. Un s'anomena Express, que és un servei de prioritat per a paquets que s'envien a països de la Unió Europea. L'altre, Regular és també un servei de prioritat però per a paquets per a tots els altres destinacions.


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats