ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

El nostre servei de baix cost ofereix una combinació de rapidesa i estalvi per la seva empresa. Si per la seva empresa els costos són un factor important i no requereix un termini de lliurament urgent, el nostre servei INTERNATIONAL REGULAR SERVICES (IRS) és ideal per als seus enviaments postals internacionals.

Temps de trànsit

El Correu Català International Post Services  té un equip dedicat exclusivament a l'actualització i estudi dels temps de trànsit a qualsevol país del món. En cas de requerir informació sobre qualsevol temps de trànsit, podeu consultar amb el seu comercial  El Correu Català International Post Services.

Nombre d'Enviaments postals

No necessita tenir un nombre mínim d'enviaments postals per poder utilitzar els nostres Serveis INTERNATIONAL REGULAR SERVICES (IRS) , però com a part del servei, El Correu Català International Post Services els ofereix la recollida gratuïta dels seus enviaments postals en la seva pròpia empresa, sempre que el valor mínim facturable per recollida sigui igual o superior a 150 euros.

Pesos mínims i màxims per Enviament postal

No hi ha cap pes mínim per enviament postal, però el màxim ha de ser 2 Kg per unitat. Els enviaments postals de més de 2 kg es poden enviar utilitzant el nostre servei de paqueteria. El seu representant El Correu Català International Post Services  pot donar-li més informació sobre aquests serveis.

Preparació del seu Enviament postal

Podem encarregar-nos de la preparació del seu enviament postal per vostè. No obstant això, si vostè té la possibilitat de fer-ho, tindrà dret a un estalvi en aquest concepte i una reducció en els temps de trànsit.

Franqueig previ del seu Enviament postal

Com a norma habitual, El Correu Català International Post Services no exigeix ​​que el seu enviament postal vingui prèviament franquejat (nosaltres ho fem per vostè), llevat que hi hagi un previ acord per escrit amb El Correu Català International Post Services . El lliurament dels enviaments postals amb un franqueig incorrecte dóna lloc a la reimpressió d'aquest correctament.

Classificació dels Enviaments postals

Com més gran sigui el nivell de classificació que la seva empresa faci, major podrà ser el descompte que la seva empresa obtingui.

Hi ha dues categories de classificació:

  • Sense classificar
  • Només se li demanarà que la seva empresa classifiqui els seus enviaments postals per les tres zones següents:
  • Europa Comunitària -  Països de la UE.
  • Resta d'Europa -  Països Europeus no pertanyents a la UE.
  • Resta del món -  Resta de països.
  • Classificat

 Haurà de classificar els seus enviaments postals en 25 zones.

Per determinar en quina zona està cada país, consulteu la nostra: Guia d´El Correu Català International Post Services de Serveis Internacionals.

Documentació per als seus Enviaments postals

Cada enviament postal ha d'anar acompanyat d'un albarà. Aquest document és fàcil d'omplir i conté tota la informació necessària per a processar els enviaments postals.

Després de formalitzar l'acord comercial amb la seva empresa i crear el número de compte de client El Correu Català International Post Services , li subministrarem a la seva empresa albarans pre- impresos.

Sol · licitar una recollida de Enviaments postals

Si voleu fer un enviament postal, truqui al nostre servei d'atenció al client per a donar una ordre de recollida dels seus enviaments postals, El Correu Català International Post Services ofereix a tots els clients el servei de recollida dels enviaments postals de forma totalment gratuïta, sempre que l'import mínim facturable per recollida superi els 150 €.

En el cas que el volum dels enviaments postals a recollir a la seva empresa sigui major a 200 kg, preguem contacti amb el nostre Departament Comercial al número de telèfon 902-20 - 05-05 amb la finalitat d'enviar a la seva empresa d'un vehicle adequat a aquest volum.

Quant costa enviar les seves Enviaments postals?

Hi ha un nombre de variables que determinaran la tarifa que podem oferir a la seva empresa. Entre elles es troben el termini de lliurament, el nivell de classificació que vostè pot fer dels enviaments postals, la mida, pes, el volum del seu enviament postal, etc.

Per El Correu Català International Post Services s pot dissenyar una tarifa adaptada a les seves necessitats, contacti amb el nostre Departament Comercial al número de telèfon 902 - 20 - 05 -05. Normalment li proposarem una reunió amb el nostre responsable comercial per tal d'obtenir la informació més completa de les seves necessitats d'enviaments postals internacionals i per explicar d'una forma més personalitzada els nostres serveis postals d'una manera més detallada.

Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats