ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Tramitació i solucions de resposta internacional per gestionar devolucions d'enviaments postals.

El Correu Català International Post Services ofereix dos conceptes essencials a totes aquelles empreses que desitgen enviar algun enviament postal:

El Correu Catala Reverse (CCR) 

  • Aquest servei és per a enviaments postals (paquets) que retornen a un fabricant o distribuïdor per a la seva reparació, substitució o reciclat, o senzillament perquè no satisfan les expectatives del client. 

El Correu Catala   Response Services (CCRS ) 

  • Per a enviaments postals que es retornen en resposta a una campanya de màrqueting directe, oferta especial, oferta de subscripció o per a consolidar determinades vessants internacionals de serveis postals (per exemple factures). 

El Correu Català International Post Services  pot assessorar i buscar les solucions més apropiades per a la seva empresa.

Qualsevol que sigui la seva necessitat, tenim una àmplia gamma de serveis, tant per a les devolucions com per les respostes, que s'adaptaran a totes les necessitats de la seva empresa


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats