ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Som l´Operador Postal Turístic Català: Una nova i renovada visió del Sector Postal, amb més serveis, tracte personalitzat i preus competitius. 

El nostre objectiu principal: Es donar als Turistes tant nacionals com estrangers que visiten les nostres Ciutats Monumentals, Turístiques i les nostres Platjes  de Catalunya un servei d'enviaments postals d'alta qualitat, amb una atenció personalitzada, sense demores i amb unes tarifes adequades

Cal Destacar:

L'enviament de Cartes i Targetes Postals per part dels turistes tant nacionals i internacionals que visiten les nostres Ciutats Monumentals ,  Turístiques  i les nostres Platjes de Catalunya  és una cosa habitual que utilitzen per transmetre : Afecte, Sentiments i Emocions. El Correu Català International Post Services  s'ha especialitzat en ser l'Operador Postal per als Turistes que visiten les nostres Ciutats Monumentals , Turístiques i les nostres Platjes de Catalunya .

Des de Juny 2013, data oficial de l'inici de l'activitat de la nostra empresa, no s'han deixat d'ampliar horitzons. A més de la covertura a nivell nacional de l'enviament de cartes i targetes postals, 
El Correu Català International Post Services  arriba a més de 170 països en l'actualitat, fent especial èmfasi en els països amb més presència de turistes al nostre país, com són el Regne Unit, Alemanya i França. 

Si alguna cosa cal destacar de la nostra companyia, és la recerca constant d'aquelles necessitats sense cobrir i així va néixer una de les majors prestacions 
El Correu Català International Post Services , el seu Servei de Paqueteria tant nacional com internacional. Aquest servei compta amb una àmplia gamma de covertura de necessitats, ja sigui a nivell persona: "Paquet Oblidat", "Excés d'equipatge" o documents, com a nivell empresarial: Establiments Turístics i Empreses, sense límit de pes.

Gràcies a un ampli equip humà, 
El Correu Català International Post Services  garanteix que tots els enviaments arriben al seu destí, en cas d'incidències, El Correu Català International Post Services  posa a disposició dels usuaris fulls de reclamació per incidències que poguessin sorgir. Que seran resoltes en un termini màxim de 15 dies 

Competitivitat

El Correu Català International Post Services   és una empresa: Renovada i Moderna que ofereix un Servei de Qualitat i que posa a disposició de particulars, empreses i Establiments Turístics oferint allò que millor sabem fer que és complir amb responsabilitat tots els compromisos adquirits.

Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats