ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

La seve Universitat o Escola Superior és una de les creixents Universitats i Escoles Superiors oberts a Estudiants Internacionals que s'espera que s'incorporin al seu Centre de Formació Superior? 

Les Universitats i Escoles Superiors que cada vegada s'internacionalitzen més, busquen atreure progressivament a major nombre de estudiants estrangers per als seus campus, que paguen una matrícula i augmenten la provisió d'ensenyament a distància, no escassegen en el món. La demanda d'estudiants asiàtics que volen estudiar a l'estranger és particularment alta.

Des 
El Correu Català International Post Servicess , sabem que necessita maximitzar el seu estalvi de costos en enviaments postals ordinaris de prospecció i material de promoció, així com tramitar eficientment els seus enviaments postals individuals, com cartes d'acceptació, informació sobre allotjament i les factures de les matrícules.

Per això, 
El Correu Català International Post Services  li ofereix els nostres serveis especialitzats que l'ajudaran a mantenir sota control estricte dels seus costos d'enviaments postals internacionals i donar més eficiència a les activitats dels seus enviaments postals.

  • Enviament Postal Ordinari.  Us aconsellem que utilitzi el nostre  International Regular Services (IRS) . És segur, senzill d'usar ia un preu excepcional per a l'enviament postal no urgent a la majoria de països del món. Vostè disposarà d'un servei fàcil d'usar i amb la major rapidesa. Enviament postal franquejat i recollides gratuïtes. Si ho necessita, li podem proporcionar també una gamma de serveis de valor afegit, com gestió del seu enviament postal, recollida i procés de la comanda i respostes comercials.
  • Si envieu grans volums de correu a països determinats, pot optar pels nostres  Serveis d'enviament Postal Directe . A causa de la nostra relació especial amb els operadors postals al Regne Unit, Itàlia, Alemanya i França, podem oferir als clients d'aquests països fins i tot un preu millor per als seus enviaments ordinaris.

 Finalment, facilitarem el manteniment de la gestió de la base de dades mitjançant opcions de  Tramitació de Respostes  per a enviaments postals no lliurats. 

En El Correu Català International Post Services tots els nostres serveis i opcions estan dissenyats per ajudar a la seva Universitat o Escola Superior a maximitzar tot el seu potencial internacional.  Contacti  amb nosaltres i li mostrarem com.Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats