ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

A tothom li agraden les vacances, i els viatges de negocis solen ser essencials.

Cadenes d'hotels Internacionals, Organitzadors de Fires Comercials, Operadors de Viatges i Serveis d'Informació i Turisme treballen tots intensament per atreure nous visitants a través de campanyes de publicitat directa i la distribució de fullets, i un cop acceptats, el lliurament de la documentació de viatge és essencial i els programes de fidelització.

Per tant, deixeu que El Correu Català International Post Services es responsabilitzi dels Enviaments Postals Internacionals de la seva Empresa o Organització per tu concentrar-se en les seves activitats essencials. Tenim la millor experiència i coneixement així com els millors preus i li oferirem les solucions més creatives i l'assessorarem sobre els enviaments postals més apropiats a cada situació. El Correu Català International Post Services aspira a ser el seu soci per a la seva correspondència.

Per a tots aquests importants documents de viatges, li recomanem el nostre  International Express Services (IES) , el nostre servei d'Enviament postal Internacional més ràpid i segur, i funciona en tots els països del món.

Possiblement la distribució dels seus fullets publicitaros són menys urgents, per això es beneficiarà de la nostra opció més econòmica: International Regular Services (IRS) . La fiabilitat del lliurament és evident i treballarem amb vostè per mantenir els seus costos de distribució al mínim en tota la cadena de distribució.

Si envieu grans volums d'enviaments postals a països específics, pot optar pels nostres  Serveis d'Enviament Postal Directe , solucions de Operadors Postals excel · lents a molt bon preu que actualment estan disponibles al Regne Unit, Itàlia, Alemanya i França.

Per campanyes de publicitat directa, l'ajudarem a que els seus costos siguin mínims i els percentatges de resposta i la rendibilitat de la inversió siguin màxims. Tant si busca generar nous negocis, llançar noves destinacions o productes, introduir ofertes especials o comunicar programes de fidelitat, podem oferir el nostre assessorament.

Finalment, comproveu la nostra gamma de  Respostes i Serveis de Devolució , que inclouen la logística de la recollida d'enviaments i tramitació de respostes, així com els serveis de valor afegit, que inclouen subscripcions, serveis de call center i gestió de comandes.

Tots els nostres serveis i opcions estan dissenyats per ajudar a la seva empresa a maximitzar tot el seu potencial internacional. Contacti amb nosaltres i li mostrarem com fer-ho.


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats