ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

En  El Correu Català International Post Services   coneixem la necessitat d'una distribució internacional ràpida i eficaç estalviant en costos per a la distribució de les seves publicacions. El mateix podem dir dels enviaments postals de publicitat directa a gran escala, utilitzades per donar suport i desenvolupar aquesta activitat, com ara la renovació de subscripcions i ofertes als lectors.

En El Correu Català International Post Services  li garantim que les seves publicacions arribin a temps i de forma segura als seus subscriptors. Per a garantir els lliuraments més puntuals de les seves publicacions als seus clients, us recomanem que utilitzi el nostre  International Express Services (IES) . Addicionalment, oferim l'opció de seguir el progrés dels seus enviaments durant el transport, perquè pugui estar segur que les seves revistes arriben a temps als seus subscriptors, així com una gamma de serveis de valor afegit com impressió, serveis de gestió i resposta, etc.

Una de les àrees clau que podem ajudar en la seva distribució internacional de publicacions, és l'actualització automàtica de les bases de dades de subscriptors, per si algun número de la seva publicació no pogués lliurar-se. Podem reduir els costos de números no entregats a un mínim absolut passant simplement les etiquetes per l'escàner, en comptes de tornar les publicacions a la seva empresa. Les imatges passades per l'escàner es remeten després digitalment als encarregats de les seves bases de dades, que poden actualitzar automàticament sense incórrer en els alts costos de devolucions.

Per ofertes de subscripció i renovacions, podem garantir-li els millors rendiments de la inversió de qualsevol campanya internacional de publicitat directa. Pot utilitzar, per exemple, la nostra gamma de serveis de Resposta Comercial, que inclouen tramitació de respostes i serveis de correspondència comercial, així com resposta internacional per facilitar les respostes a les seves campanyes. També podem oferir-li a la seva companyia una sèrie de serveis de valor afegit, que inclouen serveis d'impressió, gestió de l'enviament postal i serveis de centres de Call Center per ajudar a que la seva empresa tingui èxit lluny del seu país.


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats