ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Rep sol · licituds de catàlegs per gestionar tots els dies però no té espai per emmagatzemar ni temps per encarregar-se que es classifiquin i s'enviïn? 

O una campanya de publicitat directa molt gran que necessita enviar, però senzillament no pot tramitar els volums en el seu pròpia empresa?

Llavors potser li agradaria conèixer millor els serveis de gestió i emmagatzematge El Correu Català International Post Services  , que poden adaptar per complet a cadascuna de les seves necessitats.

Oferim dos serveis principals a clients que varien des Operadors de Viatges i Serveis d'Informació i Turisme, a Organitzadors de Congressos, Directors de Museus i Galeries, així com a Empreses Comercials en General.

El Correu Català International Post Services  pot facilitar nostre servei d'emmagatzematge que li permet emmagatzemar tots els seus documents, tant si són catàlegs, paper personalitzat, sobres, regals etc. tot en una sola central d'enviaments. La seva empresa pot enviar-nos cada dia les seves bases de dades a través del nostre programa gratuït " MAIL EL CORREU CATALA (MCC) "i nosaltres posem en marxa el procés de recollida i manipulació. Imprimim les adreces dels seus clients en el seu paper personalitzat, manipulem els sobres i els enviem al seu destí. Amb el nostre Programa " MAIL EL CORREU CATALA (MCC) ", serà realment fàcil mantenir al dia les seves existències i reduir els costos dels seus enviaments postals.

I per esdeveniments especials no recurrents, com una Fira Comercial, ens encarregarem de que els seus fullets o material de màrqueting s'enviïn on sigui necessari en tot el món.

També oferim als nostres clients el servei " EL CORREU CATALA LETTERSHOP (CCL) "al qual els nostres clients ens proporcionen els seus materials, com les cartes, fullets, catàlegs, targetes de resposta i sobres per a campanyes més grans que poden realitzar-se diverses vegades a l'any.

Si té algun treball que cal realitzar manualment, el nostre personal està molt ben preparat per manipular tots els seus enviaments postals. Demani simplement el nostre servei i serà un plaer per a nosaltres col.laborar amb la seva empresa.

Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats