ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Per a les Fundacions i Associacions Benèfiques així com societats Culturals i Clubs, és essencial estar en contacte amb els seus donants, benefactors i socis, amb independència d'on resideixin.

Des de l'enviament de butlletins de notícies habituals, administració de les renovacions d'associats i atorgar ofertes especials a possibles nous associats o ja existents, fins i tot sol · licitar donacions per a un projecte o causa important en particular, ha de poder confiar en un proveïdor internacional d'enviaments postals que conegui aquest àmbit.

Per tant no busqui més. El Correu Català International Post Services li ofereix el millor assessorament, el millor coneixement del mercat i les solucions d'enviaments postals més creatives per a Organitzacions amb Associats a tot el món.

Els seus butlletins de notícies poden distribuir-se en qualsevol part del món pels nostres serveis d'enviaments postals internacionals. Independentment que el seu interès principal sigui la rapidesa de lliurament dels seus enviaments postals o la reducció de costos, pot triar entre els nostres serveis  International Express Services (IES) o International Regular Services (IRS) . La fiabilitat del lliurament és evident i treballarem amb vostè per mantenir els seus costos de distribució al mínim en tota la cadena de distribució.

Si realitza grans volums d'enviaments postals a països determinats, pot optar pels nostres " Serveis d'enviament Postal Directe " , solucions d'enviaments postals excel · lents a molt bon preu que actualment estan disponibles al Regne Unit, Itàlia, Alemanya i França.

Contempli també la nostra gamma de  Resposta i Serveis de Devolució , que inclouen la logística de devolució i tramitació de respostes, i serveis de valor afegit, que inclouen subscripcions, serveis de call center i gestió de comandes per ajudar a la seva fundació o associació a maximitzar el potencial dels seus contactes internacionals. 

Qualsevol que sigui el seu servei d'enviament postal i allà on ho necessiti, deixi'ns ajudar a la seva fundació o associació a ampliar el seu abast internacional i trobar nous socis.Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats