ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

El Correu Català International Post Services  presta un servei d'enviament postal molt complet, cobrint les necessitats tant d'empreses com de particulars.

Dins dels lliuraments nacionals es troben: el  correu ordinari.  Aquest servei cobreix l'enviament de cartes i postals de fins a dos quilos de pes a qualsevol lloc del territori nacional. D'altra banda es troba  el mailing . La diferència és que l'empresa garanteix el lliurament en mà del sobre al destinatari.

A nivell internacional, El Correu Català International Post Services  arriba a més de 170 països, enviant tant correu ordinari que el turista estranger vol enviar a familiars i amics, com el correu que empreses espanyoles volen fer arribar a destinacions internacionals.  ha diferents formats:

  • Letters (petit format). Dimensions màximes 165x245 mm. Pes màxim 100 g. Gruix màxim 5 mm.
  • Flats (gran format). Dimensions màximes 305x381 mm. Pes màxim 500 g. Gruix màxim 20 mm. 
  • Packets (paquets). Dimensions màximes llarg + alt + ample de cada enviament <900 mm. Pes màxim 2000 g. Gruix màxim 600 mm.
  • Rolls (enviaments en forma de rotllo). Dimensions mínimes L + 2d> 170 mm. Dimensions màximes L + 2d <1040 mm.

El coneixement que té  d´El Correu Català International Post Services  del sector postal internacional, fa flexible intentar buscar una solució adequada a cada enviament combinant la qualitat del servei i els preus més competitius. Per això, vostè pot enviar qualsevol sobre de  fins a dos quilos  de pes pagant únicament per format i pel país de destinació. No obstant això, si l'enviament és superior a un sobre, el servei  M- Bag  permet enviar treus de  entre 2 i 25 quilos , escollint entre  Priority i Economy  depenent de la urgència de l'arribada de l'enviament.


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats