ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Una política de logística inversa diu molt d'una empresa. En un món on l'atenció al client ho és tot, les empreses han après que moltes vegades és essencial demostrar la seva avantatge competitiu a través de la satisfacció dels seus clients.

Els serveis de: "Returns Services & Response Services El Correu Català International Post Services  "són dos conceptes essencials per a tota empresa que desitgi enviar les seves Enviaments postals.

El Correu Català Returns (CCR)

El Correu Català International Post Services  ofereix solucions a mida de Reverse Mail per Empreses que valoren la gestió eficient de les devolucions.

Els articles que es retornen només adquirir o per a la seva reparació, substitució, retirada o reciclat es gestionen ràpidament. S'ofereix als seus clients un professional i satisfactori servei postvenda. 

La solució de Returns Services aprofita la xarxa postal d'un país creant la major densitat i xarxa de lliurament més fiable disponible en aquest país en particular.

El Correu Català Response Services (CCRS)

També oferim una gamma completa de Response Services que permeten triar la solució que millor funciona per a cada campanya i operació en particular. Els nostres serveis de resposta ajuden a les empreses a maximitzar els percentatges de resposta i minimitzar els costos. 

La nostra xarxa d'enviaments postals global permet a les empreses mantenir el diàleg amb clients i proveïdors, i les xifres de venda i la satisfacció a un alt nivell de client. També posem a disposició de les empreses apartats d'enviaments postals per a empreses que operen internacionalment.

Qualsevol que sigui la seva necessitat particular, El Correu Català International Post Services  té una àmplia oferta de serveis; des de serveis bàsics d'enviaments postals, fàcils i de cost reduït, fins a solucions d'integració completa, per a "Returns Services" i "Response Service", que s'adapten a totes les necessitats de la seva empresa.


Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats