ClientesEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual

Per què he de canviar de proveïdor?

El Mercat Postal s'ha liberalitzat totalment l'1 de gener de 2011, l'obertura del Mercat per a nous operadors postals, podrà proporcionar altres serveis alternatius al mercat, una mesura que introdueix la innovació, l'eficiència, estalvi de costos i l'elecció de vostè . Els operadors, com ara El Correu Català International Post Services   han signat acords de "Accés a la Distribució" amb els principals operadors mundials, el que significa que el procés dels seus enviaments postals i lliuraments les efectuaran els principals operadors postals de tot el món, amb el que s'aconsegueix lliurar la seva correspondència en totes les llars i empreses del món.  El Correu Català International Post Services, però, també s'ha compromès a desenvolupar una solució alternativa en el lliurament postal. 

Per què he de canviar a El Correu Català International Post Services?

Per respondre a això, cal comprendre la nostra història. El nostre equip humà coneix perfectament el sector dels Operadors Postals Mundials i té acords amb els principals operadors postals de tot el món.   El Correu Català International Post Services, a diferència d'altres operadors postals, té una gran experiència en els enviaments postals transfronterers. Això ens dóna el suport i l'experiència per introduir i millorar contínuament la nostra oferta de serveis a Espanya.

 El Correu Català International Post Services s'enorgulleix de poder donar serveis flexibles, administració de comptes personalitzades i sistemes de pagament setmanal i que aporten un estalvi dels serveis postals de fins a un 20%. El Nostre Equip està dedicat a millorar contínuament i innovar perquè les Petites i Mitjanes empreses siguin les primeres a beneficiar-se de les noves i eficients tecnologies.

Paquete OlvidadoEntri a la nostra zona de clients i gaudi de tots els avantatges que li oferim per es un client habitual.

Copyrigth 2016 © El Correu Català International Post Services - Express Postal, S.L 2016 tots els drets reservats